Posters 24  respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului fototapet24.ro

Site-ul fototapet24.ro este operat de societatea Posters 24 ltd., cu sediul in Velingrad, Gotse Delchev 30 inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 205237197
 
Prin completarea formularului de inregistrare de pe fototapet24.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii fototapet24.ro in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Posters 24 (fototapet24.ro) si a tertilor cu care  Posters 24 (fototapet24.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe fototapet24.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Posters 24 (fototapet24.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Securitatea datelor d- voastra personale este asigurata prin folosirea parolei proprii.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email sales@fototapet24.ro.

LIVRARE - PLATA - RETUR :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT :: FOTOGRAFII DE LA CLIENŢI

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG