254 х 184cm - Harta Fototapet Vlies (Latime 254 х Inaltime 184cm)-  2 parti de 254cm.(Largime) х 184cm.(inaltime) Adeziv inclus si livrare gratuita. Care este diferența:Avantajele materialului de baza Vlies: - Suport vlies: un montaj si demontaj usor si rapid.- Adezivul se aplica numai pe perete.- Nu se intinde si nu se strange la aplicarea pe perete   (ramane dimensional stabil).- Material rezistent la rupere.- Fara diferente in calitatea imprimarii.- Suportul vlies are o suprafata usor cerata.- Componenta suportului vlies:   fibre presate din material textil netesut.- Suport vlies: 130 gr. la m.p. / Harti: 110 gr.Descrierea produsului:- Acoperire mata, fara luciu, cu o rezistenta lumina.- Fototapet detaliat si realist.- Produsul detine certificatul ISO9001 si TUV.- Materialele sunt ecologice si sunt potrivite   pentru folosirea in conditii casnice.- Produs de For Wall in Polonia.   

Fototapet Vlies (Latime 254 х Inaltime 184cm)-  2 parti de 254cm.(Largime) х 184cm.(inaltime) Adeziv inclus si livrare gratuita. Care este diferența:Avantajele materialului de baza Vlies: - Suport vlies: un montaj si demontaj usor si rapid.- Adezivul se aplica numai pe perete.- Nu se intinde si nu se strange la aplicarea pe perete   (ramane dimensional stabil).- Material rezistent la rupere.- Fara diferente in calitatea imprimarii.- Suportul vlies are o suprafata usor cerata.- Componenta suportului vlies:   fibre presate din material textil netesut.- Suport vlies: 130 gr. la m.p. / Harti: 110 gr.Descrierea produsului:- Acoperire mata, fara luciu, cu o rezistenta lumina.- Fototapet detaliat si realist.- Produsul detine certificatul ISO9001 si TUV.- Materialele sunt ecologice si sunt potrivite   pentru folosirea in conditii casnice.- Produs de For Wall in Polonia.    Fototapet Vlies (Latime 254 х Inaltime 184cm)-  2 parti de 254cm.(Largime) х 184cm.(inaltime) Adeziv inclus si livrare gratuita. Care este diferența:Avantajele materialului de baza Vlies: - Suport vlies: un montaj si demontaj usor si rapid.- Adezivul se aplica numai pe perete.- Nu se intinde si nu se strange la aplicarea pe perete   (ramane dimensional stabil).- Material rezistent la rupere.- Fara diferente in calitatea imprimarii.- Suportul vlies are o suprafata usor cerata.- Componenta suportului vlies:   fibre presate din material textil netesut.- Suport vlies: 130 gr. la m.p. / Harti: 110 gr.Descrierea produsului:- Acoperire mata, fara luciu, cu o rezistenta lumina.- Fototapet detaliat si realist.- Produsul detine certificatul ISO9001 si TUV.- Materialele sunt ecologice si sunt potrivite   pentru folosirea in conditii casnice.- Produs de For Wall in Polonia.   

10250P4 - For Wall

Pret (TVA incl.): 225,00 Lei

- Livrare gratuită în termen de 3 zile
- Plata contra ramburs cache sau POS
- Deschidere la livrare
- Drept de retur


 Comanda Rapida: 

Vă rugăm să completaţi formularul de comandă de mai jos!


Fototapet Vlies (Latime 254 х Inaltime 184cm)
-  2 parti de 254cm.(Largime) х 184cm.(inaltime)
Adeziv inclus si livrare gratuita.
 
Care este diferența:

Avantajele materialului de baza Vlies: 

- Suport vlies: un montaj si demontaj usor si rapid.
- Adezivul se aplica numai pe perete.
- Nu se intinde si nu se strange la aplicarea pe perete 
  (ramane dimensional stabil).
- Material rezistent la rupere.
- Fara diferente in calitatea imprimarii.
- Suportul vlies are o suprafata usor cerata.
- Componenta suportului vlies:
  fibre presate din material textil netesut.
- Suport vlies: 130 gr. la m.p. / Harti: 110 gr.
Descrierea produsului:
- Acoperire mata, fara luciu, cu o rezistenta lumina.
- Fototapet detaliat si realist.
- Produsul detine certificatul ISO9001 si TUV.
- Materialele sunt ecologice si sunt potrivite 
  pentru folosirea in conditii casnice.
- Produs de For Wall in Polonia.

   

10250P4 - For Wall

Pret (TVA incl.): 225,00 Lei

- Livrare gratuită în termen de 3 zile
- Plata contra ramburs cache sau POS
- Deschidere la livrare
- Drept de retur


FORMULAR DE COMANDĂ

* Prin trimiterea comenzii dumneavoastra acceptati Conditiile de utilizare şi Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stranse si prelucrate, pentru a va pune la dispozitie produse si servicii pe care doriti sa le cumparati; in acest sens putem apela şi la terţe persoane (de exemplu: furnizori de servicii de plata si servicii de curierat) si comunicarea cu dumneavoastra.

LIVRARE - PLATA - RETUR :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT :: FOTOGRAFII DE LA CLIENŢI

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG